Actueel

Webinar De FORA Academy; Tooling practitioner

De FORA Academy heeft vanaf 27 januari een uitbreiding in het aanbod, namelijk de Tooling practitioner.

Deze module is bedoeld voor mensen die de FORA practitioner al gedaan hebben en die vervolgens het FORA architectuurmodel praktisch willen gaan gebruiken in hun school. Daarvoor is het wel nodig om iets te weten van de architectuurtaal en de bijbehorende tooling.

Ter introductie van de Tooling practitioner geeft Ruben Haverkate (Clusius College), vanuit het perspectief 'de FORA gebruiken in de school', dit webinar.

Hierna kunt u er zelf mee aan de slag!

Het webinar vindt plaats op donderdag 27 januari, 15:00 - 16:30 uur. U kunt zich kosteloos aanmelden.

Online lancering: tijd voor de FORA 2.0!

De introductie van de FORA (Funderend Onderwijs Referentie Architectuur) in januari 2021 mogen we een groot succes noemen. Scholen in het primair en voortgezet onderwijs profiteren zichtbaar van inzicht en overzicht dankzij de FORA-modellen. De FORA-community groeit nog steeds en er is onverminderd hard gewerkt aan verbeteringen en uitbreidingen. Nu is het tijd voor de lancering van FORA 2.0. In een feestelijke online sessie presenteren we alle nieuwe mogelijkheden van de FORA.

In anderhalf uur tijd praten we ict-verantwoordelijken van po- en vo-scholen helemaal bij over de nieuwe functionaliteiten, trainingen en inspirerende use cases van scholen.

Er zijn interviews met onder andere Larissa Zegveld (directeur Kennisnet) en Ewald van Vliet (voorzitter CvB Lucas Onderwijs). Uiteraard komen ook ict-verantwoordelijken van betrokken scholen aan het woord, want de FORA is ontwikkeld voor en in samenwerking met het onderwijsveld.

Speciale aandacht is er voor het nieuwe informatiemodel.

De online lancering vindt plaats op donderdag 20 januari, 15:00 - 16:30. U kunt zich kosteloos aanmelden.


Terug naar de hoofdpagina