Procesmodel Uitschrijving - Uitschrijven leerling

Versie door 127.0.0.1 (overleg) op 14 mei 2024 om 18:10 (SmartConnect import, batch-id = FORA-export (20240514).xml-20240514173022)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
ArchiMate-modellen > FORA > Views > Procesmodel Uitschrijving - Uitschrijven leerling
Procesmodel Uitschrijving - Uitschrijven leerling
Het - als gevolg van het afronden van een aangeboden opleiding, als gevolg van verwijdering, of op eigen verzoek - niet langer als leerling aan een school verbonden zijn. (BusinessObject) Uitschrijving Een besluit is een schriftelijke beslissing (definitieve uitspraak) van een bestuursorgaan, inhoudende een publiekrechtelijke rechtshandeling. (BusinessObject) Besluit Beslissing van het bevoegd gezag om een leerling van school te verwijderen. (BusinessObject) Beslissing tot verwijdering BusinessEvent Beslissing tot verwijdering genomen BusinessEvent Uitschrijfverzoek ingediend Aanvraag door de wettelijk vertegenwoordiger om een leerling uit te schrijven. (BusinessObject) Uitschrijfverzoek BusinessEvent Leerling uitgeschreven Het doen uitstromen van leerlingen uit de onderwijsorganisatie. (BusinessFunction) Uitstroom Het doen uitstromen van leerlingen uit de onderwijsorganisatie. (BusinessFunction) Uitschrijving Het uitschrijven van een leerling nadat deze overgedragen is aan een andere onderwijsinstelling. (BusinessProcess) Uitschrijven leerling Het verwerken van het uitschrijfverzoek in de diverse systemen. (BusinessProcess) Verwerken uitschrijfverzoek Het verwerken van een besluit tot verwijdering. (BusinessProcess) Verwerken verwijdering Het administratief verwerken van de uitschrijving bij de onderwijsinstelling. (BusinessProcess) Verwerken uitschrijving Het formeel bevestigen van de uitschrijving aan de ouders / verzorgers van de leerling. (BusinessProcess) Bevestigen uitschrijving Het in kennis brengen van de uitschrijving van een leerling aan de betreffende onderwijsinstanties. (BusinessProcess) Kennisgeven uitschrijvingen AndJunction AssociationRelationship leidt tot TriggeringRelationship TriggeringRelationship AssociationRelationship leidt tot TriggeringRelationship AccessRelationship R TriggeringRelationship AccessRelationship R TriggeringRelationship AccessRelationship W TriggeringRelationship AccessRelationship R AccessRelationship R TriggeringRelationship TriggeringRelationship Deze svg is op 14-05-2024 18:54:18 CEST gegenereerd door ArchiMedes™ © 2016-2024 ArchiXL. ArchiMedes 14-05-2024 18:54:18 CEST
Legenda
   
   
   
   

   
   
   
   

   
   
   
   

   
   

   
   

   
   
   

   
   

   
   
   
   
   
   
   

   
   

   
Klik hier om deze view op ware grootte te tonen.
Klik hier om de technische details van deze view te tonen.


ArchiMate-view Procesmodel Uitschrijving - Uitschrijven leerling
Elementtype  : ArchiMateView
Element-id  : FORA/id-c8bdd2b4-f789-4a19a-746e-ca748f127b5
ArchiMate-model  : FORA
Label  : Procesmodel Uitschrijving - Uitschrijven leerling
Documentatie  : Detailoverzicht van de bedrijfsprocessen, gebeurtenissen en informatieobjecten met betrekking tot het bedrijfsproces "Uitschrijven leerling" binnen de bedrijfsfunctie "Uitschrijving".
ArchiMate-gezichtspunt  : Procesmodel
Publiceren  : Wiki
Architectuurlaag  : Bedrijfsarchitectuur
Domein  : Onderwijsondersteuning
Viewpoint  : Procesmodel
Viewtype  : Detail
Scope  : Instelling
Viewdetail  : Detailniveau
Object ID  : c8bdd2b4-f789-4a19a-746e-ca748f127b5
Original ID  : id-c8bdd2b4f7894a19a746eca748f127b5
Semanticsearch  : procesmodel uitschrijving - uitschrijven leerling
Elementen  : 
Relaties  :