Microsoft 365 Education

In de FORA staan bedrijfsdomeinen (hoofdprocessen) met daarin bedrijfsfuncties (activiteiten en processen) die ondersteund worden door referentiecomponenten (soorten ondersteunende systemen) die bestaan uit applicatiefuncties.

Microsoft 365 Education

Microsoft 365 Education bestaat uit verschillende modulen (applicaties) die applicatiefuncties bevatten. Deze services en applicatiefuncties ondersteunen referentiecomponenten die verschillende bedrijfsfuncties (activiteiten en processen) ondersteunen in verschillende bedrijfsdomeinen aan verschillende bedrijfsfuncties.

Bewustwording, Inzicht, Regie

gebruik door: ict-coördinatoren, informatiemanagers, beleidsadviseurs

dialoog met: bestuurders, financieel verantwoordelijken, schoolleiders

Toelichting

Hieronder ziet u 2 platen. Simpelweg omdat het niet op 1 pagina paste. Op pagina 2 Linksonderin de plaat staat de Legenda ondersteunende soorten systemen. Hier staan de FORA termen voor systemen die activiteiten ondersteunen. De corresponderende nummers, weergegeven in gekleurde blokjes met een nummer. Rechtsonderin de plaat staat de Legenda Microsoft 365 Education. Hier staan de verschillende Microsoft 365 Education applicaties. De corresponderende nummers hiervan vindt je rechts bovenaan de blokken met activiteiten terug. Omdat deze platen veelomvattend zijn is er ook een plaat gemaakt (helemaal onderaan deze pagina) met specifiek de Microsoft 365 Education applicaties voor het werken in de uitvoerende processen in het onderwijs. Hierin zijn de applicaties nog dieper uitgewerkt. Voor in de klas, zo te zeggen.

Mapping FORA - Microsoft 365 Educationa pagina 1.png
Mapping FORA - Microsoft 365 Education pagina 2.png


Klik hier voor de beide pagina's in pdf.

Mapping FORA M365 Education voor in de klas.png

Bestand:Kennisnet-FORA-Microsoft 365-indeklas.pdf